Sign in to follow this  
zuma

Not responding

10 posts in this topic

This started last night 

its shows almost every 2-5 mins of play its either i press ok or wait to restart 

now im behind on every mode

7459FE9B-4192-4C3B-B17F-37A619BE528D.jpeg

Share this post


Link to post

im having the same issue dont know if its a supercard thing or the bot 

Share this post


Link to post

This was the issue I had I thought it was because I had 2 bots running I actually ended not carrying on with subscription of the 2nd bot because of the issue

Share this post


Link to post

Found a solution guys

im just uninstalled and install again and put the image setting and graphics to low

now its working again

Share this post


Link to post
9 hours ago, zuma said:

Found a solution guys

im just uninstalled and install again and put the image setting and graphics to low

now its working again

Tried this, it still fails 😕

Share this post


Link to post

I;ve been having this issue too for the past several days on nox and memu emulators and on all graphic configs possible, only happens on emulators though as my rooted phone works perfect. Have a feeling this may be a counter to using emulators as the crash screen needs to be manually closed to restart the bot so a temporary fix would be for bot to confirm the restart each time the crash screen appears.

Share this post


Link to post

anyone can send the screenshot to my email? at least I will let bot click the close button. I guess it is emulator issue. if you already tried different emulators, you can also try different android versions, most emularors has android 4,5,7.  also you can try allocate more memory jn emulator setting.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this