Gilder

ror

54 posts in this topic

after putting in my key i keep getting a message that says ror and then some chinese characters. Any ideas @admin

Also for people using Memu having trouble getting it going

open Bot

then on Memu hit Volume down button

wait a second and you will see the typical menu in english

Share this post


Link to post

please make sure your resolution is in phone mode not tablet mode.

Share this post


Link to post

same problem here. The Bot was working very well for 1 h 30 mins in a row. now it stopped and shows up ror when i try to start again and some chinese characters.

Share this post


Link to post

Looks like now everone has this "ror" problem  @admin

10 hours the bot worked perfect and i changed nothing and now i also get only the "ror" message and the bot quits.

 

Edited by ThePuMa

Share this post


Link to post

I see there is a new version of the bot out there ... however its not in english ... is there a setting that can be changed?

Share this post


Link to post
11 hours ago, own_16 said:

how do we update the bot?

If you don't get an Update Pop-up after bot restart go to Downloads on this website

Share this post


Link to post

I was getting the ROR error, deleted and reinstalled on Redfinger - now I get this every time. Any help? SC crashes when it tries to load, something about resources not available. @admin

C7FD4762-73AA-46CE-9E18-D6FC90D4D911.png

Edited by DarrellH

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now